Velkommen til smerteklinikken - Behandling af kroniske smerter eller længerevarende smerter. 


Forestil dig et liv uden begrænsninger af smerte. At kunne håndtere dine smerter uden brug af medicin eller “quick fixes”, men med fokus på langsigtede løsninger og mærkbare resultater.


Hos Aktiv fysioterapi, har vi fysioterapeuter der er ekspert i smertehåndtering, som har hjulpet utrolig mange mennesker, tilbage til en hverdag, hvor smerter ikke dikterer hvordan livet skal leves. Gennem sit daglige arbejde med smertepatienter, personlige interesse for området og kurser i smertehåndtering, har han den helt rette viden og kompetencer til at hjælpe dig, som han har hjulpet mange andre før! 

Uanset graden af dine smerter, hvor mange former for behandling du tidligere har været igennem eller hvor lang tid du har gået med smerter, så kan vi hjælpe dig

 

Ved at gennemgå den nyeste smerteforståelse og smerteundervisning vil vi kunne hjælpe dig med at identificere smerternes årsag og finde frem til de behandlingsstrategier som passer til dig og dine præferencer.  


Kroniske smerter skal ikke blot accepteres, de skal behandles og håndteres, så du kan komme ud på den anden side og gøre de ting som giver dig livsglæde. 

Behandlingen kommer til at tage udgangspunkt i den nyeste forskning og den individuelle person.


Hvilke klienter ser vi i smerteklinikken?

Mange af vores klienter i smerteklinikken, er personer der har døjet med smerter i mange år, og som leder efter en behandler der kan hjælpe dem af med deres smerter. 

Dette kan være noget for dig som har: 

  • Smerter der har varet længere tid end 6 måneder, som du ikke kan komme af med, uanset hvad de skyldes.
  • Svært ved at passe arbejde eller fritidsinteresser
  • Svært at deltage i sociale arrangementer
  • Sover dårligt og har mindre energi og overskud grundet smerter
  • Svært ved at være så fysisk aktiv, som man gerne ville være
  • Prøvet adskillige andre behandlinger og er udredt gennem sundhedsvæsenet uden held
  • Har søgt med lys og lygte efter en årsag til deres smerter uden held


Ligemeget om du har knæsmerter, skuldersmerter, rygsmerter, slidgigt, migræne, diskusprolaps, scoliose eller andet, så kan vi hjælpe dig!


Hvordan ser et forløb ud hos smerte klinikken?

Ingen behandlingsforløb er identiske, men strukturen for alle forløb er tilrettelagt, for at kunne give dig maksimalt udbytte af din tid. 

Et forløb fra start til slut vil være bygget på på følgende måde:


1. Uforpligtende opstartssamtale:

Vi indleder med en professionel og omfattende vurdering
Inden vi påbegynder et forløb, foretager vi en grundig vurdering af, om vi kan hjælpe dig. Derfor starter hele forløbet med en omhyggelig og uforpligtende opstartssamtale. Du vil blive mødt af dygtige fysioterapeuter som har specialiseret sig inden for længerevarende smerter problematikker. 

Baseret på samtale omkring din smertehistorik, situation og en grundig undersøgelse vurderer vi, om vi kan hjælpe dig. Hvis vi finder det muligt, vil vi komme med et konkret behandlingsplan for netop dine udfordringer. for at sikre den bedste samenhæng i hele dit forløb vil det være den samme terapeut som følger dig igennem hele din process til smertefrihed.

2. Smerteundervisning - Online eller fysisk

Praktisk, konkret og brugbar mini-uddannelse om dine smerter
Når du påbegynder dit forløb, får du en lille uddannelse i dine smerter, enten fysisk eller online, alt efter hvad du foretrækker. Denne online læringsplatform vil kunne bruges gennem hele forløbet. Her vil du lære alt det nødvendige om smerter og moderne behandlingsmetoder, som du kan anvende praktisk i din dagligdag. Dette giver dig de bedste muligheder for at mindske begrænsningerne i forbindelse med dine smerte. 


3. Behandlingssessioner

1. Målrettet og gradueret træning, problemhåndtering og samtaler 

2. Kontinuerlig tilpasning for at sikre fremskridt 

så vi sikre os at du hele tiden bevæger dig i den rigtige retning.Fri kommunikation via e-mail og SMS 

Gennem hele forløbet kan du altid skrive til din behandler via Whatsapp, e-mail eller SMS, så du altid har mulighed for at få svar på dine sprøgsmål eller bekymringer undvejs i forløbet.


4. Afslutning

Det er vigtigt for os at, du er klædt på med de rigtige værktøjer til at håndteren din egen situation. Derfor laver vi også en konkret plan for hvad du skal arbejde med fremadrettet så du er sikker på at kunne bevare og vedligeholde dine resultater.
Book din tid i dag

Vores forløb vil altid være individuelt tilpasset, men vil som udgangspunkt altid være strukturet omkring nyste evidens indenfor moderne smerteforståelse og hånderting:


Så tøv ikke med at kontakte os og starte din rejse mod at blive smertefri!

Fysioterapuet, Mathias Orry Amby

Mathias har blandt andet taget kurser hos Smertevidenskab og "Explain Pain"-kursus ved NOI Group i England,
samt tidligere arbejdet hos Skagen Gigt- og Rygcenter med fokus på kroniske eller længereværende smerter og udviklet sit eget kursus for smertehåndtering

Fysioterapuet, Anders Emil Ranum

Anders har tidligere arbejdet i Aalborg kommunen i det Reumatologiske speciale,  hvor han primært  har arbejdet med  kroniske eller længerevarende smerteproblematikker. 


Ved spørgsmål til behandling, forløb eller andet smerte-relateret, kan Mathias og Anders kontaktes på

Tlf. 51 91 83 37 / 22 71 44 45

eller 

mathias@aktiv-fysioterapi.dk
anders@aktiv-fysioterapi.dk


Afbud til Mathias eller Anders, bedes ringes ind hurtigst muligt, hvis ingen svar, sendes en sms.