Handelsbetingelser for køb af ydelser og produkter hos Aktiv Fysioterapi


 • Betaling:
  Betaling for services og forløb skal ske i forbindelse med bestilling, eller inden opstart af et forløb

  Alle behandlinger er forudbetalte.

  Du kan betale med kontanter, mobilepay, eller med bankoverførsel.

 • Fortrydelsesret:
  Kunden har ret til at fortryde købet af en service eller forløb inden for 7 dage efter betalingen er modtaget, hvis forløbet ikke er opstartet.

  Hvis kunden ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, skal han/hun give besked til Aktiv Fysioterapi inden for de 7 dage, og Aktiv Fysioterapi vil herefter refundere det fulde beløb inden for 14 dage, hvis der ikke er modtaget nogen service.

  ** Købte, påbegyndte og afsluttede behandlingsforløb refunderes ikke.

  ***Alle behandlingsforløb er personlige og kan ikke overdrages til andre.

 • Ansvarsfraskrivelse:
  Aktiv Fysioterapi er ikke ansvarlig for skader eller skadevirkninger, der opstår som følge af kundens deltagelse i behandlingsforløb. Kunden er selv ansvarlig for at informere Aktiv Fysioterapi om eventuelle skader eller sygdomme, der kan påvirke deltagelsen i et behandlingsforløb.

 • Persondata:
  Aktiv Fysioterapi vil behandle kundens persondata i overensstemmelse med den gældende lovgivning. Aktiv Fysioterapi vil kun bruge kundens persondata til at administrere og udføre onlineforløbet, medmindre kunden har givet samtykke til anden brug af persondata. Læs evt. mere på vores privatlivspolitik her

 • Ændringer:
  Aktiv Fysioterapi forbeholder sig retten til at ændre handelsbetingelserne uden forudgående varsel. Kunden vil blive informeret om eventuelle ændringer i handelsbetingelserne.

 • Tvister: Eventuelle tvister mellem kunden og Aktiv Fysioterapi vil blive afgjort i overensstemmelse med dansk rets almindelige regler om tvisteløsning.