Handelsbetingelser for køb af ydelser og produkter hos Aktiv Fysioterapi


 • Betaling:
  Betaling for produkter og onlineforløb skal ske i forbindelse med bestilling, eller inden opstart af forløbet.

 • Fortrydelsesret:
  Kunden har ret til at fortryde købet af produkt eller onlineforløb inden for 14 dage efter betalingen er modtaget. Hvis kunden ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, skal han/hun give besked til Aktiv Fysioterapi inden for de 14 dage, og Aktiv Fysioterapi vil herefter refundere det fulde beløb inden for 14 dage.
  Dog vil der i nogle tilfælde, være nød til at blive taget en vurdering af om værdien af produktet er forringet, og deraf være en mindre tilbagebetaling, end da produktet blev købt.
 • Ansvarsfraskrivelse:
  Aktiv Fysioterapi er ikke ansvarlig for skader eller skadevirkninger, der opstår som følge af kundens deltagelse i onlineforløbet. Kunden er selv ansvarlig for at informere Aktiv Fysioterapi om eventuelle skader eller sygdomme, der kan påvirke deltagelsen i onlineforløbet.

 • Persondata:
  Aktiv Fysioterapi vil behandle kundens persondata i overensstemmelse med den gældende lovgivning. Aktiv Fysioterapi vil kun bruge kundens persondata til at administrere og udføre onlineforløbet, medmindre kunden har givet samtykke til anden brug af persondata. Læs evt. mere på vores privatlivspolitik her

 • Ændringer:
  Aktiv Fysioterapi forbeholder sig retten til at ændre handelsbetingelserne uden forudgående varsel. Kunden vil blive informeret om eventuelle ændringer i handelsbetingelserne.

 • Tvister: Eventuelle tvister mellem kunden og Aktiv Fysioterapi vil blive afgjort i overensstemmelse med dansk rets almindelige regler om tvisteløsning.