Ofte stillede spørgsmål

"Jeg har prøvet alverdens behandlinger (Fysioterapeut, Osteopat, massør, akupunktør, kranio sakral terapi) uden held - kan Aktiv Fysioterapi så hjælpe mig?"

90 % af vores klienter, har haft smerter meget længe og prøvet alle mulige behandlinger uden effekt. Vi har god erfaring med at hjælpe disse mennesker, som aldrig rigtigt har fundet den rette løsning, fordi vi tager os tid til behandlingerne og arbejder kun ud fra hvad vi ved virker.

"Hvad koster behandlingen?"

Det kommer an på hvilken problematik du døjer med og hvor lang tid det vurderes at komme sig over - vi hjælper altid vores klienter helt i mål, uanset hvor stor eller lille problemet er.

For tiden har vi 1. gangskonsultation på fysioterapi til 50 %, dvs. 275 kr.

"Kan jeg bruge min sundhedssikring hos Aktiv fysioterapi?"

Vi kan som udgangspunkt samarbejde med de fleste sundhedsforsikringer.

I de fleste tilfælde kan vi klare afregningen direkte med forsikringen, der kan dog være enkelte tilfælde hvor du selv skal lægge ud for behandlingen, og selv indsende regningen til forsikringsselskabet efterfølgende.

Nogle sundhedssikringer betaler kun den offentlige takst på fysioterapi, hvorfor der normalvis vil være en egenbetaling til klienten.

"Skal jeg have henvisning for at komme til fysioterapi?"

Nej, det kræver ingen henvisning at være klient hos Aktiv fysioterapi, og du kan derfor henvende dig dirkete uden at skulle forbi egen læge forinden.

Vi har intet ydernummer og er derfor ikke en del af Den Offentlige Sygesikring.

"Hvilken former for behandling udføres?"

Vores behandlinger tager udgangspunkt i hvad problemet er, og hvad klienten ønsker af behandling.

Men den moderne evidensbaseret fysioterapi, omhandler ALTID en eller anden form for styrketræning, for at genoptræne den/de skadede områder af kroppen.

Derudover kan vi i nogle tilfælde supplere behandlingen med massage, Mulligan osv.

"Kan jeg blot komme og bruge træningsfaciliteterne?"

Du er meget velkommen til at blive en del af vores lille center, og træne i vores lokaler.

Vi har fri adgang mellem 06-24, via et app-system. Vi har dog en maks kapaccitet for hvor mangemedlemmer vi kan have.

Skriv til os på: Info@aktiv-fysioterapi.dk og spørg om der er ledige medlemspladser, så hjælper vi dig med at komme i gang.