En Special orinteret klinik


Aktiv fysioterapi er en specialeklinik. Det giver vores klienter en sikkerhed, i at vi ved hvad vi foretager os, da vi ikke tilbyder generel behandling, men specialiseret behandling.


Vi sikre at vi er med fremme på nyste viden indenfor hvert vores speciale, samt den forskning der kommer ud på området.

Så vi arbejder altid ud fra, et fagligt og evidensbaseret, og selvfølgelig med klientens præferencer i fokus.


Vi vægter kommunikation mellem klient og terapeut højt, og det skal være nemt at komme i kontakt med din fysioterapuet.


Vores klienter oplever rent faktisk en moderne og anderledes måde at gå til fysioterapi på - OG DET VIRKER!


Vil du gerne af med dine smerter?

Book en tid herunder

Vi dygtiggøre os ved efteruddannelser og kurser, der sikre god kvalitet i både det praktiske, men i lige så høj grad det terapeutiske arbejde.


Store dele af vores forløb, handler om at give klienten redskaberne til selv at kunne styre sine symptomer og problemer, så vi på et tidspunkt bliver overflødige.


Vi går den ekstra længde for vores klienter, ved at vi sikre målsætning 

Moderne fysioterapi

Hos Aktiv Fysioterapi udøver vi fysioterapi ud fra en moderne forståelse af smerter og håndteringen heraf, hvor det ikke kun er kroppen, som er omdrejningspunkt, men fokus er på det hele menneske.


Moderne fysioterapi  er en mere "aktiv" tilgang til behandling af smerter, og tager derfor udgangspunkt i, at det er dig selv som "sidder ved rettet". Du skal altså lære at tage styringen over din egen situation og forstå de underlæggende årsager til at du har ondt, så du på sigt selv kan vedlige holde din egen krop uden af være afhængig af at skulle til behandler og have "briks-behandlinger" for at få styr på dine smerter.


Denne tilgang er evidensbaseret og den som moderne forskning inden for smerteområdet konstaterer er den mest effektive og langtidsholdbare praksis.


Derfor vil du opleve, at vi ikke blot vil give dig redskaberne for at blive skadesfri, men vi sætter en ære i at følge dig hele vejen, så det sammen bliver et fælles projekt at nå dit mål.

Forløbskoncept hos Aktiv Fysioterapi

Hos Aktiv Fysioterapi vægter vi en helhedsorienteret tilgang gennem skræddersyede forløbskoncepter for vores klienter.

Et forløbskoncept, også kendt som en klinisk forløbsplan, er en klar behandlingsplan, der beskriver den forventede behandlingsforløb for klienten med en specifik problematik.


Et forløbskoncept er designet til at standardisere og optimere klientbehandlingen ved at strømline behandlingsprocessen. Det involverer en struktureret tilgang til behandlingsplan, fra første møde til at sidste gang du går ud af døren. Dette gør det nemmere for dig som klient, da du ved hvad planen og forventningerne er fra start til slut.
Denne tilgang fremmer konsistens, effektivitet og samarbejde mellem os som behandler og dig som klient. 


Forløb tilrettelægges efter aftale.

Der tilbydes ikke enkeltbehandlinger, kun første behandling/undersøgelse, og derefter tilbydes et forløb som passer til dig og dine udfordringer.

Kontakt hos herunder, hvis du har nogen spørgsmål