Søvn-klinikken

Velkommen til Søvnklinikken, hvor vi specialiserer os i at forbedre din søvnkvalitet og håndtere søvnrelaterede problemer.


På Søvnklinikken forstår vi den afgørende rolle, kvalitetssøvn spiller for din generelle sundhed og trivsel. Uanset om du kæmper med søvnløshed, søvnapnø, restless leg-syndrom eller andre søvnforstyrrelser, står vi klar til at hjælpe dig med at opnå fredelig og energi-givende søvn.


Vores Tilgang:

Vi anvender en omfattende tilgang til søvnens sundhed, hvor vi adresserer både de fysiske og psykologiske faktorer, der kan påvirke din søvn. Her laves en 360 graders vurdering af dig som person. Gennem personlige vurderinger og skræddersyede behandlingsplaner sigter vi mod at identificere årsagen til dine søvnproblemer og tilbyde effektive løsninger.


Vores Ydelser:

  • Søvnvurderinger: Vi udfører en grundige evalueringer for at vurdere dine søvnvaner, mønstre og eventuelle underliggende tilstande, der bidrager til dine søvnforstyrrelser.

  • Terapi og Behandling: Fra kognitiv adfærdsterapi til søvnløshed til avancerede behandlinger med søvnrestriktioner tilbyder vi en række terapeutiske indgreb til at forbedre din søvnkvalitet.

  • Livsstilsændringer: Vi giver vejledning om livsstilsændringer, søvnhygiejniske praksisser og afspændingsteknikker for at fremme bedre søvnvaner.

Hvem vi typisk ser:

Vores Søvnklinik henvender sig til personer i alle aldre, der oplever søvnbesvær.
Uanset om du er en travl professionel, der har svært ved at slappe af om natten, en forælder, der håndterer søvnforstyrrelser, eller en senior, der søger fornyet søvn, er vi her for at støtte dig på din rejse mod bedre søvn.


Lad ikke søvnproblemer påvirke din livskvalitet. Tag det første skridt mod en sundere, mere fredelig søvn ved at aftale en konsultation i Søvnklinikken i dag.


Husk, en god nats søvn er afgørende for optimal sundhed og vitalitet. Lad os hjælpe dig med at genoprette dine nætter og vågne op til lysere, mere energiske dage.


Søvnanalyse og søvnbehandling kan tilbydes både fysisk eller online.


Sov godt med søvnklinikken.

Søvnvejleder og klinikejer
Mathias Amby

Ved spørgsmål til behandling, forløb eller andet søvn-relateret, kan Mathias kontaktes på

Tlf. 51 91 83 37

eller 

Mathias@aktiv-fysioterapi.dk


Afbud til Mathias, bedes ringes ind hurtigst muligt, hvis ingen svar, sendes en sms.